marți, 4 mai 2010

Se mai retrage un senior al rugbyului...

Este vorba despre centrul Mike Catt, 38, de 75 de ori selectionat in reprezentativa Angliei, participant la patru Cupe Mondiale, actualmente jucator la London Irish, unde a jucat de 95 de ori cu incepere din 2007. Inainte de fi centrul "exilatilor" din Londra, Catt a jucat 12 ani la Bath, cu care a castigat patru tituluri in Premiership si o Heineken Cup 1n 1998, contra francezilor de la Brive. Catt a fost titular in toate meciurile pe care echipa Angliei le-a castigat la Cupa Mondiala din 2003. Ultimul sau meci de campionat il va disputa la sfarsitul acestei saptamani impotriva Northampton.

Vitorul lui Mike Catt este asigurat, el devenind antrenorul atacantilor, functie pe acre o indeplineste, informal, in acest sezon competitional. Locul sau in XV-le de baza al celor de la London Irish va fi luat de Daniel Bowden, 24, de la Auckland Blues, care a semnat un contract pe doi ani cu londonezii.



Imaginile de mai sus sunt dintr-un meci contand pentru semifinalele Premiership din editia 2008-2009. Se vede foarte clar pentru ce Catt a fost denumit "the opportunistic no.10". Trecerea acestui jucator "in rezerva" nu este o pierdere, are totusi varsta la care resursele se imputineaza rapid. Dar poate fi un castig pentru rugbyul insular, datorita experientei sale internationale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu