vineri, 19 februarie 2010

Alte stiri din rugby-ul anglofon

1. Jerry Flannery a fost suspendat 6 saptamani pentru lovirea francezului Pallison. Participarea lui la campania Irlandei pentru Six Nations este incheiata.

2. Aripa Paul Sackey, 30 de ani, om de baza la London Wasps, a semnat un contract pentru doi ani cu gruparea franceza Toulon, unde i se va alatura lui Jonny Wilkinson si altor glorii, mai "trecute", ale rugbyului international. Printre viitorii sai coechipieri:Felipe Contepomi, Juan Martin Fernandez Lobbe, Luke Rooney.

3. Englezul Andy Goode, uvertura celor de la Brive in ultimele doua sezoane a semnat, pe termen limitat, transferul sau la formatia Natal Sharks, pentru a suplini accidentarea de durata a lui Juan Martin Hernandez si iesirea din activitate a lui Steve Mayer. Sud-africanii se pregatesc pentru un sejur mai lung, de 5 saptamani, in Australia si Noua Zeelanda, ocazionat de etapele Super 14 2010. De tinut cont de faptul ca Goode nu a fost nici macar amintit ca solutie de avarie pentru postul de uvertura din echipa nationala a Angliei, unde concurenta este deosebit de cruda, ca sa-i amintim doar pe Hodgson, Wilkinson, Flood, Cipriani.

4. Lotul Irlandei este in suferinta. Dincolo de eliminarea lui Flannery, Declan Kidney se mai confrunta cu un numar neobisnuit de mare de accidentari de ultima ora.
Ultimul venit in club este fundasul Rob Kearney, ce se resimte dupa un contact din prima repriza a meciului cu Franta. Accidentati mai sunt: Stephen Ferris(genunchi), Leo Cullen (entorsa de glezna), John Hayes (o usoara deplasare de vertebra cervicala). Chiar si indestructibilul Brian O'Driscoll este afectat de o inflamare a genunchiului stang. Ferris si Cullen nu au luat parte la antrenamentele de saptamana asta si se spera refacerea lor in perspectiva meciului de weekendul viitor, cu Anglia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu