marți, 21 iulie 2015

XV-le etapei I a Rugby Championship



Asa cum ne-a obisnuit, planetrugby.com a intocmit echipa ideala a rundei de saptamana trecuta. Reproduc aceasta lista pentru a vedea si argumentele care au contat pentru evaluatori.

15 Israel Folau (Australia):  A depasit cu succes zece aparatori adversi si a parcurs mai mult de o suta de metri cu balonul in mana. Mentiune pentru Israel Dagg.
14 Waisake Naholo (Noua Zeelanda):  Excelent debut pentru tanarul maori. A fost remarcat pentru originalitatea solutiilor alese de el pentru atacul pornind din spatele liniilor de aparare. Pacat ca accidentarea sa (fractura de fibula) il va tine departe de Cupa Mondiala..
13 Ma'a Nonu (Noua Zealanda): Constant, iute si abil manipulator al balonului. O mentiune pentru debutantul Jesse Kriell.
12 Matt Giteau (Australia): A jucat la valoarea si experienta sa reala, in ciuda varstei. O reintoarcere de succes pe scena internationala. Ramane un jucator cu mare influenta in echipa sa. O mentiune pentru Sonny Bill Williams.
11 Adam Ashley-Cooper (Australia):  Amenintator, ca totdeauna, jucator de impact, si  pe aripa si pe orice alta pozitie pe linia de fund. Un eseu remarcabil contra Africii de Sud. Mentiune pentru Brian Habana, care a fost co-autor al ambelor eseuri ale Boks. 
10 Dan Carter (Noua Zealanda): Mai bun decat ceilali mijlocasi advers, chiar daca nu a stralucit ca altadata, A inscris 14 puncte si a lucrat bine in pereche cu TJ Perenara. a jucat mai putin cu loviturile de picior. 
9 Nick Phipps (Australia): Intrat in a doua parte a jocului, a impulsionat jocul coechipierilor, tinand crescut ritmul jocului. Si el a renuntat a loviturile de picior in favoarea paselor la mana, 84 in total. Mentiune pentru Perenara, 60 pase.
8 Schalk Burger (South Africa): 20 de placaje decisive, influent in tuse, pentru a-l substitui pe Victor Matfield. Om de baza in gramezile spontane. Revenit in forma din zilele sale bune.
7 Richie McCaw (New Zealand): Dupa cele 139 selectii, este acelasi jucator inspirat in postura de capitan. S-a remarcat prin combativitate in special in fazele de turnover. A inscris si un eseu.
6 Marcell Coetzee (Africa de Sud): A muncit enorm ca sa recupereze accidentarea la genunchi. Versatil in jocul noii sale pozitii, total diferita de obisnuita sa prestatie pe partea deschisa a gramezii. Excelenta colaborare cu Schalk Burger.
5 Luke Romano (Noua Zealanda): Este un bun purtator de balon, 17 metri, ca prinzator de balon nu a ratat ocazia sa-si anihileze adversarii din tusa. Un bun om in aparare, 11 placaje.
4 Eben Etzebeth (Africa de Sud):  Ajuns jucator de baza in tuse, lipsit de abilitatile lui Matfield, a dat 15 placaje, a inscris un eseu, a fugit 22 metri cu mingea in mana, a castigat patru baloane in margine.
3 Jannie du Plessis (Africa de Sud): Probabil unul din cele mai bune meciuri din cariera sa. Remarcabil pentru atitudinea sa agresiva, in limitele jocului.
2 Bismarck du Plessis (Africa de Sud):  In meciul sau direct cu Agustin Creevy, desi a jucat doar o repriza intreaga, a fost mai puternic si mai in forma, argumente forte in fata unei inaintari argentiniene de mare impact teritorial. A castigat doua turnover-uri pe actiuni argentiniene. Mentiune pentru Creevy , doua eseuri.
1 Tony Woodcock (Noua Zealanda):  Om de baza in linia intai, bun purtator de balon in aglomerari, bun in placaje. Fara rival printre ceilalti din lotul All Blacks.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu