duminică, 19 iulie 2015

Quade Cooper s-a razgandit: ramane in Australia.

Dupa ce in primavara semnase un pre-contract cu gruparea din Toulon, eveniment super-mediatizat in toata lumea, iata ca ultimele saptamani i-au schimbat  nabadaiosului mijlocas la deschidere australian (prin naturalizare) tot sistemul de valori. Presat de clubul sau Queensland Reds sa renunte la mutarea in Europa (sanctiuni financiare), dadacit de catre Michael Cheika, managerul Wallabies, pentru sentimente nationaliste mai accentuate si, ultima ora, dorinta de a merge la Rio de Janeiro in formatia de Rugby Seven a Australiei au lucrat asupra psihicului sau, si asa ciclotim. Poate, spun unele surse, si prietenul sau Sony Bill Williams, care are un ascendent puternic asupa lui Cooper, a contribuit la noua sa decizie. La origini, Cooper este neo-zeelandez, deci conational cu S.B.Williams). 

Asa ca, Boudjellal  a pierdut inca o perla din coroana sa imaginara. Nici noi, europenii, nu suntem mai putin nefericiti. Pata de culoare Quade Cooper ar fi adus un plus cuantificabil in rubgy-ul francez.

sursa: http://uk.reuters.com/article/2015/07/19/rugby-union-australia-cooper-idUKL3N0ZZ01V20150719

Stire actualizata: Mourad Boudjellal ii raspunde dur lui Quade Cooper, amenintandu-l cu despagubiri financiare uriase intrucat RC Toulon a depus deja pre-contractul la LNR (Liga Nationala de Rugby din Franta). O clauza privind compensatia financiarain cazul ne-actualizarii  fusese deja inclusa in precontract.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu