miercuri, 22 iulie 2015

Schimbari ofensive in XV-le Springboks pentru meciul cu Noua Zeelanda

Opt schimbari a anuntat azi Heineke Meyer in primul XV si pe banca de rezerve. In mare parte, acestea survin ca urmare a unor accidentari (Marcel Coetzee, Victor Matfield) sau/si din modificarea strategiei de joc preconizata pentru infrunarea cu actualii campionii mondiali. Accentul pe ofensiva si, in egala masura, pe defensiva specifica fata de atacurile All Blacks.

Astfel, Schalk Burger a devenit capitanul echipei (sa amintim ca Burger este unul din cei mai pedepsiti jucator ca urmare a incidentelor de joc. Francois Louw ii va lua locul lui Marcel Coetzee (accidentat). Lood de Jager il, va substitui pe Victor Matfield, om de baza in orice formula de echipa, in ciuda varstei sale. Flankerul Heinrich de Brousouw trece pe partea deschisa a liniei a treia. Pe banca, debutantul in Rugby Championship Warren Whiteley, ca si Flip van der Merwe. Ca si Cornal Hendricks.

Se anunta o partida foarte incinsa intrucat si obiectivul Springboks este castigarea Cupei Mondiale, obiectiv realist, dupa mine, pentru ca Africa de Sud ocupa constant in ultimii ani, cu mici accidente de parcurs, dupa Noua Zeelanda.

Echipa de start:15 Willie le Roux, 14 JP Pietersen, 13 Jesse Kriel, 12 Damian de Allende, 11 Bryan Habana, 10 Handré Pollard, 9 Ruan Pienaar (vice-captain), 8 Schalk Burger (capitan), 7 Francois Louw, 6 Heinrich Brüssow, 5 Lood de Jager, 4 Eben Etzebeth, 3 Jannie du Plessis, 2 Bismarck du Plessis, 1 Tendai Mtawarira.  Rezerve16 Adriaan Strauss, 17 Trevor Nyakane, 18 Vincent Koch, 19 Flip van der Merwe, 20 Warren Whiteley, 21 Cobus Reinach, 22 Pat Lambie, 23 Cornal Hendricks

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu