joi, 22 iulie 2010

Isi va reveni Africa de Sud?

Sambata, pe Lang Park, la Brisbane, Africa de Sud va juca al treilea meci consecutiv din editia 2010 a Tri Nations. Dupa doua infrangeri severe in meciurile cu Noua Zeelanda, Sprigboks vor intalni o echipa aflata in plina reconstructie dar ambitionata de posibilitatea de a invinge acasa actuala acampioana mondiala.

In istoria celor 71 de intalniri directe, bilantul victoriilor arata o superioritate evidenta a Africii de Sud, care a castigat de 43 ori. Anul trecut, oaspetii s-au impus la Perth cu 32-25 si la Capetown cu 29-17. Una din cele mai nete victorii a australienilor dateaza din 2008, cand Australia s-a impus cu 49-0.

Formatiile anuntate pentru aceasta intalnire vor fi:

Australia: Ashley-Cooper, O'Connor, Horne, Giteau, Mitchell; Q. Cooper, Genia; Elsom (capitan), Pocock, Brown;, Mumm, Sharpe; Robinson, Faingaa, Ma'afu . Rezerve: Moore, Slipper, Simmons, McCalman, Burgess, Barnes, Beale


Africa de Sud: Kirchner, Aplon, Fourie, Olivier, Habana, Steyn, Pienaar; Burger, Kankowski, Spies,Rossouw, Matfield; Steenkamp, Smit (capitan), Botha Rezerve: Ralepelle, Van der Linde, Van der Merwe, Potgieter, Hougaard, James, De Jongh.

Noutatile de ultima ora sunt: Gio Aplon, Ryan Kankowvski si BJ Botha in formatia de start a Africii de Sud, preferati pentru ritm si viteza, dat fiind ca stadionul din Brisbane este unul cu suprafata rapida. Aripa Jean de Villiers este suspendat iar din lotul care a jucat ambele partide cu All Blacks vor lispi Juanuarie, CJ van der Linde si Francois Louw. La australieni va intra pe teren din primul minut debutantul Matt Hodgson in locul lui Will Genia daca acesta nu se va reface, iar Nathan Sharpe si Ben Robinson sunt dati ca siguri.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Noua Zeelanda, cu Bryce Lawrence la centru si Keith Brown si Victor Munro la margini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu