marți, 9 mai 2017

Barbarians 2017, un proiect interesant


Anual, o formatie de stransura este denumita Barbarians si serveste la meciuri de verificare in deschiderea sezonului international de vara. Anul acesta, antrenorul acestei echipe care reuneste jucatori din afara celor patru echipe insulare este Vern Cotter, fostul antrenor al Scotiei si viitorul antrenor al Montpellier.

Pana acum a invitat in lotul Barbarians pe urmatorii jucatori: 

Inaintasi: Bundee Aki (Connacht), Adam Ashley-Cooper (Bordeaux-Bègles si Australia), Yann David (Toulouse si France), Will Genia (Stade Français si Australia), Ruan Pienaar (ex-Ulster si Africa de Sud), Charles Piutau (Ulster si Noua Zealanda);
Aparatori: Patricio Albacete (Toulouse si  Argentina), Steffon Armitage (Pau si Anglia), Thierry Dusautoir (Toulouse si Franta), Corey Flynn (Glasgow Warriors si Noua Zeelanda), Facundo Isa (Lyon si Argentina), Census Johnston (Toulouse si Samoa), Joe Tekori (Toulouse si Samoa), Jeremy Thrush (Gloucester si Noua Zeelanda).

Selectia va continua. Primul meci, 28 mai, pe Twickenham, cu echipa Angliei, care va fi pe picior de plecare in Argentina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu