miercuri, 27 mai 2015

Maine, Ireland XV fata in fata cu o selectionata Barbarians.


Maine, pe Thomond Park din Limerick, un XV irlandez, si nu prima reprezentativa dar nici a doua, va infrunta o selectionata multinationala Barbarians. Partida face parte din programul meciurilor de pregatire in vederea Cupei Modiale din toamna. Pe diversele linii ale formatiei apar unele noutati, parte din ele nefiind inca testate la nivelui echipei nationale a gazdelor.
Iata cum arata prima echipa care va intre in teren:  15 Rob Kearney, 14 Dave Kearney, 13 Colm O'Shea, 12 Luke Marshall, 11 Craig Gilroy, 10 Ian Madigan, 9 Eoin Reddan, 8 Jamie Heaslip (capitan)), 7 Chris Henry, 6 Robbie Diack, 5 Dan Tuohy, 4 Devin Toner, 3 Tadhg Furlong, 2 Richardt Strauss, 1 Jack McGrath.
Rezerve:  16 Rob Herring, 17 Michael Bent, 18 Mike Ross, 19 Ben Marshall, 20 Jordi Murphy, 21 Luke McGrath, 22 Paddy Jackson, 23 Cian Kelleher.
Chris Henry si Robbie Diac vor fi colegi de linie cu traditionalul inchizator Jamie Heaslip. O linie a treia originala, ca sa zicem asa. Pe linia a doua, o perechea inedita, Dan Tuohy si Devin Toner. Linia intaia, iarasi, in compozitie inedita,  Richardt Strauss flancat de Jack McGrath si, noutate, Tadhg Furlong. Se reface perechea fratilor Rob si Dave Kerney, ultimul fiind destul de absent in ultimul sezon la nivelul selectionatelor irlandeze. In centrul liniei de fund, iarasi o compozitie inedita, Luke Marshall si debutantul O'Shea.  Perechea de mijlocasi ce vor fi utilizati maine nu e o necunoscuta, Eoin Reddan plus Ian Madigan (cu Paddy Jackson pe banca de rezerve).
Sa recunoastem ca este un experiement indraznet al trupei lui Joe Schmidt. Adversarii, Barbarians,  sunt o buna echipa de antrenament care, de multe ori, a produs chiar surprize.
In acest an, Barbarians vor fi antrenati de Robbie Deans. pentru acest meci nu se cunoaste inca echipa. Dar totdeauna in erandurile ei s-au regasit numerosi internationali. Din zvonuri si social media se dai insa ca sigure participarile australianului George Smith cat si galezilor Adam Jones si Alex Cuthbert. Deans a mers cu obraznicia atat de departe incat i-a convocat si pe irlandezii Jennings, Kirchener si Gopperth, de la Leinster. 
Asadar, 20:45 (ora Ro) maine, cu arbitrajul tanarului englez (35) Greg Garner. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu