miercuri, 27 mai 2015

Boudjellal promite, oare si face?


Ieri, Quade Cooper a anuntat ca in urmatoarele zile va face anuntul plecarii sale la Toulon, dupa Cupa Mondiala. Boudjellal anunta ca el l-a fortat pe Cooper sa anunte aceasta initiativa.

Azi Boudjellal face o dezvaluire, contractul din iarna al lui Jamers O'Connor este pe durata a doi ani, cu o pauza de sase luni pentru a indeplini rigorile cerute de selectionerii australieni pentru a prinde sezonul RWC 2015. Asa ca, dupa Boudjellal, O'Connor umeaza sa redevina jucator la Toulon la reluarea sezonului competitional intern.

                                 James O'Connor and Quade Cooper: Joint exile?

Oricum, sezonul de dupa Cupa Mondiala, va fi agitat in privinta plecarilor si sosirilor de jucatori si antrenori. Tot mai multi jucatori din emisfera sudica se indreapta catre Europa. Cei care acum sunt la apogeul carierei nu vor mai prinde urmatoarea editie a RWC 2019 si isi doresc inca cativa ani de sport in conditii salariale mai bune si in siguranta materiala pe care nu si-o pot permite in tarile lor. Surprinzatoare este si lista (inca neoficiala) a vagonului de sud-africani care va debarca pe continent dupa octombrie. Aceasta linie il contine, de exemplu, pe Eben Etzebeth (care nu are decat 23 de ani, deci o viata in fata). Desigur, toate sunt deocamdata zvonuri neconfirmate. Insa e sigur ca piata rugby-ului e in continua framantare. In actualele conditii, la ritmul in care echipele nationale isi pierd componentii dupa marile competitii se adauga si necesitatea unor reguli si organisme noi. Ceea ce nu va face, sunt sigur de asta, bine jocului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu