miercuri, 6 ianuarie 2016

Stiri amestecate


#  Nici Stuart Lancaster nici Jamie Joseph (actual antrenor al Highlanders, Noua Zeelanda), nu au fost confirmati drept candidati la postul de antrenor principal al selectionatei Japoniei. Postul este vacant o data cu convocarea lui Eddie Jones la carma selectionatei Angliei.

# Mathieu Bastareaud, 39 de selectii pentru nationala Frantei, nu este in vederile selectionerului Guy Noves pentru convocarea lotului  Six Nations 2016. Noves a declarat presei sportive din Franta  ca masivul centru si-a depasit varful sau de forma, devenind un jucator previzibil el jucand mai inspirat numai atunci cand se afla in compania lui Ma'a Nonu.

#  John Mitchell, 51, este noul selectioner al US Eagles. Mitchell a fost secundul lui Clive Woodward in campania Angliei pentru RWC 2003, a mai antrenat All Blacks, Sale Sharks si London Wasps din Premiership si Waikato Chiefs din Noua Zeelanda.

#  Saracens si-a mai intarit lotul de jucatori cu un alt nume celebru, retras din activitatea internationala. Acesta este Schalk Burger, 32, 86 de selectii pentru Springboks.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu