marți, 17 februarie 2015

O enorma pasiune la numai sase ani


Ieri, o fotografie a depasit cu mult cifrele curente de afisari de pagina in rubricile de sport ale publicatiilor cotidiene. Este un stop-cadru pe momentele intonarii imnului regal britanic pe stadionul Twickenham, cu ocazia meciului dintre Anglia si Italia. In prim plan se afla un pusti care canta, alaturi de jucatori emblematici precum Chris Robshaw sau Mike Brown versurile imnului tarii sale. Pustiul de numeste Harry Westlake, este elev si are doar sase ani. 


Tatal sau, cautat asiduu de catre jurnalisti, a marturisit ca este autorul initierii fiului sau in lumea rugby-ului. Acesta a devenit pasiune coplesitoare pentru varsta lui Harry. A invatat de la tatal sau primele patru paragrafe din imn inainte sa intre pe teren, cu gandul ca va ajunge, o data, sa joace el insusi pentru Anglia. Harry povesteste jurnalistilor ca a invatat sa iubeasca rugby-ul de la tatal sau, fost jucator si ca a facut multe repetitii inainte sa intre pe teren ca mascota oficiala la prezentarea echipei si intonarea imnului. 


Si pentru jucatori Harry a devenit rapid o legenda. Pe pagina de twitter a England Rugby se afirma ca pasiunea lui Harry  se transmite pozitiv catre toti jucatorii echipei, si, dupa cum afirma capitanul Robshaw, "atitudinea pustiului inseamna mult pentru multi oameni". 



Kevin Westlake vorbeste despre fiul sau: este una din cele mai pasionale fiinte pe care le cunosc. Nu pot multumi indestul pentru oportunitatea de a arata lumii ce inseamna rugby-ul pentru el. Sunt cel mai fericit tata din lume. 

Harry Westlake despre sine: I play rugby, sleep rugby, eat rugby,” he wrote. “Being a mascot would be the best day of my life.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu