luni, 30 octombrie 2017

Lotul Australiei pentru meciurile europene din noiembrie


Michael Cheika nu a avut niciodata dileme cand a fost vorba de alcatuit echipe pentru jocuri cu adversari din Europa. Si asta pentru ca a antrenat pe continent si stie bine ce si cum despre fiecare din adversari.

Prima ideea despre certitudinile lui Cheika vin din ocolirea titularizarii lui Quade Cooper, trimis capitan la Barbarians. A doua vine din curajul de a nominaliza o echipa noua pentru linia a doua, Enever si Philip. A treia este strans legata de formula de atac care se configureaza prin mentinerea lui Kurtley Beale, in mare forma alturi de Kerevi, Koroibete si Kuridrani. O idee ofensiva greu de contracarat este si "promovarea" lui Israel Folau pe aripa.

In lot au mai fost promovati si doi rookies din grupul de development players, Liam Wright (flanker, Queensland) si Jack Maddock ( fundas, Rebels).  

Inaintasi (19): Allan Alaalatoa, Adam Coleman, Blake Enever, Tetera Faulkner, Ned Hanigan, Michael Hooper (capitan), Sekope Kepu, Ben McCalman, Sean McMahon, Stephen Moore, Matt Philip, Tatafu Polota-Nau, Tom Robertson, Rob Simmons, Scott Sio, Lopeti Timani, Lukhan Tui, Jordan Uelese, Liam Wright, 
Aparatori : Kurtley Beale, Bernard Foley (vice-capitan), Will Genia (vice-capitan), Reece Hodge, Karmichael Hunt, Samu Kerevi, Marika Koroibete, Tevita Kuridrani, Billy Meakes, Izaia Perese, Nick Phipps, Joe Powell, Curtis Rona, Henry Speight, Jack Maddock. 
Australia va juca, cronologic, cu Anglia, Scotia, Tara Galilor, Japonia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu