joi, 15 iunie 2017

Divort intre Mourad Boudjellal si Lee Halfpenny


Multi au ramas surprinsi de absenta lui Halfpenny in finala Top 14 impotriva Clermont Auvergne. Cum jucatorul a fost mai mult timp accidentat la genunchiul drept. i s-a gasit repede o scuza. Mai ales ca din partea conducerii nu venise nici o explicatie in sensul sugerat.

De fapt, Lee Halfpenny se imbarcase deja, impreuna cu lotul Lions pentru Noua Zeelanda. Se pare ca, pana in acel moment  respectivul avusese deja conversatii cu presedintele Boudjellal care il amenintase pe galez cu masuri de retorsiune. Si asta pentru ca la finalul sezonului contractul sau de jucator pro trebuia prelungit.

Probabil ca, departe de Franta, pe Lee Halfpenny nu l-a tinut gura si a comentat cate ceva despre situatia in cauza. Mai ales ca el semnase anul trecut contractul dual cu WRFU, obligandu-se sa participe la conocarile echipei "tarii" sale de origina. Asta nu inseamna, dupa Boudjellal, ca trebuia sa raspunda cantecului de sirena a lui Warren Gatland.

Astfel incat, Boudjellal a declarat ca nu ii mai prelungeste contractul cu Toulon. Nu ca ar fi vreo problema ca Halfpenny sa isi gaseasca echipa (se zvoneste ca s-ar intoarce chiar in Tara Galilor), insa contenciosul pe tema regulamentelor internationale ca opozabile regulamentelor interne ale cluburilor nu a fost nici pana acum solutionat.


sursa: http://www.planetrugby.com/news/boudjellal-toulon-wont-offer-halfpenny-contract/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu