miercuri, 25 noiembrie 2015

Stiri la inceputul saptamanii


* 4,408,008 likes au fost inregisterate pe site-ul oficial al WRC 2015 pe durata competitiei.

* Richie Gray, unul din cei mai buni jucatori de linia a doua din lume, a parasit Castres, pentru care a jucat in ultimii doi ani in favoarea Toulouse. Gray are 26 de ani si 2,07 metri, jucand de 51 ori pentru nationala Scotiei.

* Noul selectioner al Angliei, Eddie Jones, elimina din procedurile de selectie a jucatorilor pentru echipa Angliei, regula dupa care jucatorii de nationalitate engleza care au contracte in afara insulei nu pot juca pentru tara lor. Au fost vizati de aceasta regula, neparticipand la Cupa Mondiala 20125, Delon Armitage (Toulon) si Nick Abendanon (Clermont-Auvergne.

* In presa de specialitate se vehiculeaza cu un oarecare grad de certitudine numirea fostului international Steve Bortwick drept antrenor al  inaintarii echipei Angliei. Actuala echipa a acestuia, Bristol, pretinde ca Bortwick este sub contract si ca RFU (Ian Ritchie, in speta) nu a luat, inca, contact, cu clubul.

* Galezul Luke Charteris, o linie a doua de 32 ani, 2,09 metri, 62 selectii pentru Wales, a anuntat ca,. dupa patru ani in Franta (2012-2014 la Perpignan, 2014-2016), a semnat pentru sezonul urmator cu Bath Rugby.

* Leicester Tigers pare a se lupta cu Worcester si London Wasps pentru a-l mentine in lot pe Manu Tuilagi, poate marele absent al echipei Angliei la WRC 2015 (din motive disciplinare nu a fost retinut de Stuart Lancaster). Salariul anual la Leicester este de 300.000 £). Ambele noi pretendente ofera sume de peste 500.000. In primavara, cand inca era un jucator de perspectiva. Ar fi un record pentru piata transferurilor din Anglia, intrucat, pana acum cel maui mare salariu anual era detinut de Sam Burgess (cu Bath), in valoare de 500.000 £. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu