joi, 18 decembrie 2014

Ce o sa se mai intample dupa RWC 2015?


#  Dan Carter va juca pentru Racing Metro sub un contract pe trei ani, dupa turneul final al Cupei Mondiale din Marea Britanie. Are 32 de ani si a inscris 1457 de puncte pentru Noua Zeelanda in 102 intalniri internationale, record absolut.

# Rhys Priestland este asteptat de echipa Bath Rugby, chiar si sub forma dublului contract (celalalt fiind cu Wales Rugby Union). La concurenta pentru mijlocasul la deschidere galez se mai afla inca doua cluburi engleze, Northampton Saints si Leicester Tigers (care doreste inlocuitor pentru Mathew Tait, ce va pleca la Bayonne, Franta). Priestland are 32 de selectii nationale si a inscris pentru Wales 60 de puncte.

#  James Horwill, 29, a semnat deja pentru trei ani contractul cu Harlequins, din toamna anului viitor. Masivul linie a doua are la activ 58 de selectii pentru Wallabies, pentru care a inscris 30 de puncte, A fost de 16 ori capitan al acestora, inclusiv pe toata durata Cupei Mondiale din 2011 si a turneului British and Irish Lions dijn 2013.

# Adam Ashley-Cooper,30, a anuntat recent ca va parasi Wallabies in favoarea Europei. Mai concret, el se va alatura echipei din uniunea Bordeaux-Begles din toamna viitoare. Ashley-Cooper, una din cele mai taioase aripi din rugby-ul mondial, are pana in prezent 104 selectii pentru tara sa, pentru care a inscris 150 puncte.

Un comentariu:

  1. Un lucru bun importul de jucători din emisfera sudică. Până și Superliga românească a beneficiat de pe urma venirii jucătorilor din Sud. Se joacă mai spectaculos și cel mai important. Se pasează mult mai mult!

    RăspundețiȘtergere