marți, 18 august 2015

Cum se pregatesc de Cupa Mondiala cei din lotul extins al Noii Zeelande?


Daca tarile europene au avut parte de lipsa unui sezon competitional si s-au putut pregati in liniste pentru Cupa Mondiala din septembrie-aoctombrie, cu totul alta este situatia in Sud. Jucatorii din aceasta emisfera au avut o editie restransa a Rugby Championship, la care s-a adaugat o runda in plus, pentru cel de-al doilea meci al Bledisloe Cup. S-a adaugat astfel si un meci in afara competitiei, cel dintre Argentina si Africa de Sud.

O data incheiate cele doua competitii, s-ar parea pentru unii, ca pe jucatorii implicati ii astepta o perioada de pauza p[ana in septembrie. Dar nu e deloc asa, cel putin in Noua 
Zeelanda.

Ieri s-au anuntat eliberarile din lotul largit All Blacks. Nu eliminari sau epurari, cum ne-am obisnuit. Ci trimeteri la echipele lor pentru a juca in campionatul provincial care sta sa inceapa in aceasta saptamana. 17 jucatori vor fi astfel angajati, pentru doua saptamani, in jocuri interne pentru a se mentine in forma si a fi observati in perspectiva restrangerii iminente a lotului care pleaca in Anglia.

Acesti 17 jucatori sunt: Israel Dagg, Cory Jane, Jeremy Thrush, Liam Messam, Tawera Kerr-Barlow, Lima Sopoaga, Beauden Barrett, Victor Vito, Sam Cane, Ben Franks, James Broadhurst, Charles Piutau, Charlie Faumuina, Joe Moody, Ryan Croty, Matt Todd, Patrick Osborne.

Cei care nu sunt mentionati pe lista vor avea antrenamente specifice. Richie McCaw sau Dan Carter nu pot fi, data fiind valoarea si constanta lor, pusi in discutie. Ori Ma'a Nonu sau Colin Slade. Lotul nu are jucatori accidentati. 

Interesant, nu-i asa?


Sursa: Stuff.co.nz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu