duminică, 26 noiembrie 2017

Nordul si Sudul isi impart victoriile.


Trei serii de meciuri, pe 11, 18, 25. Precedate de  un meci Japonia-Australia, pe 4 si incheiate (nu se inregistreaza in palmares fiind in afara ferestrei oficiale) pe 2 noiembrie, cu o partida Tara Galilor-Africa de Sud. Cam asta a fost luna noiembrie, luna meciurilor test de toamna. 

La finalul acestei luni ierarhia World Rugby arata destul de putine miscari in clasament. Astfel: 


Scotia, gratie formidabilei victorii asupra Australiei, suie pana pe locul 6. Irlanda revine pe locul 3. Australia, Franta si Tara Galilor coboara cate un loc in ierarhie. 

Pe primele trei locuri: 1. Noua Zeelanda, 2. Anglia, 3. Irlanda.

In cea de-a treia runda, de ieri, cu exceptia egalului de la Paris, Sudul si-a adjudecat 4patru victorii, Nordul tot patru. S-au inscris 484 puncte, 274 ale gazdelor, 210 ale oaspetilor. Nordul a marcat 254 puncte, Sudul 250. 

Daca urmarim in functie de palmaresul echipelor nationale, Noua Zeelanda, Anglia si Irlanda au cate trei victorii din trei intalniri.

In Nord: Scotia doua victorii o infrangere, Tara Galilor doua infrangeri o victorie, Franta un egal si doua infrangeri, Italia doua infrangeri.

Pentru echipele majore din Sud; Noua Zeelanda 3 victorii din trei partide, Australia o singura victorie, doua infrangeri.

Acest noiembrie a evidentiat, inca o data invincibilitatea All Blacks dar si  renumele Scotiei care, desi are un nou antrenor, Gregor Townsend, continua sa faca figura excelenta cu marile puteri ale rugby-ului.

P.S. Astazi se anunta castigatorul trofeului "Cel mai bun jucator al anului"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu