duminică, 6 august 2017

Africa de Sud, lotul de 34 boks pentru Rugby Championship.


Se vede ca Alister Coetzee nu mai ia decizii de unul singur. Din anuntul facut ieri, dupa terminarea finalei Super Rugby, reiese ca incurajeaza constanta si continuitatea. Nu ca pana in vara, cand schimba echipa din mers, functie de fantasmele sale nocturne. Acum dupa ce in vara a obtinut un 3-0 cu Franta, dupa ce o ehipa de varf a jucat in finala Super Rugby, in fata sunt restul participantelor la campionatul emisferei sudice: Argentina, Australia si Noua Zeelanda.

Au aoparut in lot nume noi: uvertura Curwin Bosch, inchizatorul Dan Du Preez si fundasul Warrick Gelant, In afara de acestia, noutati absolute, mai se regasesc pilierul Trevor Nyakane, flankerul Uzair Cassiem si uvertura revenita dupa o lunga accidentare (genunchi apoi umar), Handre Pollard, toti trei lipsind din lotul Boks pentru partidele cu Franta.

Lipseste momentan din activitate dar e in recuperare Tendai Mtawarira, acesta facand totusi parte din lot. O lipsa speciala este cea a inchizatorului Warren Whiteley, in timp ce ocupa postul capitanului de echipa. El va reveni in activitate in urmatoarele sase luni.

Dintre diasporeni doua lipsuri, din cu totul alte motive decat cele de sanatate. Frans Steyn este considerat inoportun pentru performanta acum. El va putea reveni daca e cazul, in turneul european din noiembrie. Nici Duane Vermeulen nu este dorit in acest moment, toulonezul refuzan de principiu orice participare in selectionata tarii sale natale, dupa experienta traita de Halfpenny cu Mourad Boudjellal.

Iata lotul (oficial) Springboks:

Inaintasi: Uzair Cassiem, Lood De Jager, Daniel Du Preez, Jean-Luc Du Preez, Pieter-Steph Du Toit, Eben Etzebeth, Lizo Gqoboka, Steven Kitshoff, Siya Kolisi, Jaco Kriel, Frans Malherbe, Malcolm Marx, Bongi Mbonambi, Oupa Mohoje, Franco Mostert, Tendai Mtawarira, Trevor Nyakane, Coenie Oosthuizen, Chilliboy Ralepelle.

Aparatori: Curwin Bosch, Andries Coetzee, Ross Cronje, Damian De Allende, Warrick Gelant, Francois Hougaard, Elton Jantjies, Jesse Kriel, Dillyn Leyds, Rudy Paige, Handre Pollard, Raymond Rhule, Jan Serfontein, Courtnall Skosan, Franco Venter. 


PS. Daniel du Preez este fratele mai mic al lui Jean-Luc du Preez. Mai exista si un frate geaman cu Daniel, Robert. Toti trei provin de la Natal Sharks. si se afla sub conducerea antrenorului Robert du Preez, tatal lor.
  

pe posturi




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu