miercuri, 2 decembrie 2015

Cateva stiri noi


* Dupa ce timp de cateva zile au circulat in presa sportiva tot felul de zvonuri privind plecarea lui Manu Tuilagi la o alta echipa, Richard Cockerill, directorul de rugby al Leicester Tigers, se simte nevoit sa dezminta o alta "stire", conform careia Ben Youngs ar pleca la Bath ca sa perfectioneze perechea de mjlocasi a selectionatei Angliei cu George Ford. Mai mult, Cockerill a oferit presei si data la care se va intoarce pe teren Tuilagi: in meciul cu Mewcastle Falcons.

* Nemani Nadolo, aripa dreapta, de origina fijiana, va veni la Montpellier din sezonul urmator. In acest sezon inca mai joaca pentru Canterburry Crusaders. 

* Se mai retrage din rugbyul international si Mike Phillips, anii trecuti, fiind considerat cel mai inalt demiu in activitatea de performanta. A reusit sa stranga 94 de selectii pentru Tara Galilor si 5 pentru British & Irish Lions. Neselectionat in lotul acestui an de catre Warren Gatland, a fost, totusi, rechemat din cauza accidentarii titulatului Rhys Webb.

* Playmakerul celor de la Clermont-Auvergne, Broke James, care joaca la acest club inca din 2007, va pleca sezonul urmator catre La Rochelle. Australianul James a jucat in tineretea sa sportiva si pentru Taranaki, Queensland Reds si Western Force.

* Anglia si-a anuntat deja meciurile test din noiembrie 2016. Pe 12, cu Africa de Sud, pe 19 cu Fiji, pe 26 cu Argentina iar in 3 decembrie cu Australia.

* Acelasi lucru l-a anuntat si Irlanda, cu o singura diferenta: nu a dfost definitivat adversarul cu care oamenii verzi vor juica pe 12 noiembrie. Se stiu in schimb adversarii ceilalti. Pe 19 va fi Nolua Zeelanda iar pe 26 Australia. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu