miercuri, 22 aprilie 2015

Lista scurta pentru titlul de cel mai bun jucator din actuala editie a ERCC

 Inaugurat in ultimii ani a Heineken Cup, trofeul pentru cel mai bun jucator al editiei. Competitia continua si in actualul format ERCC. Castigatorii din ultimii ani sunt, in ordine:  Sean O'Brien (Leinster Rugby) 2011; Rob Kearney (Leinster Rugby) 2012; Jonny Wilkinson (RC Toulon) 2013; Steffon Armitage (RC Toulon) 2014. 

In aceasta editie, a carei finala se va disputa pe 2 mai, lista scurta include urmatorii cinci jucatori: Nick Abendanon, Steffon Armitage, Jamie Heaslip, Fritz Lee (Clermont-Auvergne, revelatia sezonului)Billy Vunipola. Juriul este alcatuit din Emmanuel Massicard (Editor, Midi Olympique), Stuart Barnes (Sky Sports/The Sunday Times), Alan Quinlan (Sky Sports/The Irish Times), Mick Cleary (Rugby Correspondent, The Daily Telegraph), Dimitri Yachvili (beIN Sports). 

Evaluarea este facuta pe baza voturilor acordate pentru cincisprezece jucatori (lista lunga) pentru performantele din faza grupelor pana in faza semifinalelor. La care se adauga voturile celor patruzeci de cluburi participante la Champions Cup si Challenge Cup. Raman pentru evaluarea finala cinci jucatori cei de pe lista scurta, identificati mai sus. La votul final pot participa si reprezentantii cluburilor dar si suporterii, pe twitter si pe facebook

Votul meu merge catre Nick Abendanon. Voi ce parere aveti?

One of five: Nick Abendanon





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu